Loka kava za budnost Loških gasilcev

Poskrbeli smo, da Gasilska enota Škofja Loka v prihajajočem letu ne bo ostala brez kave. Ekipi želimo mirno leto 2023 in da se kava spije topla. Srečno!   (slika: Gasilska enota Škofja Loka)

PREBERI

Termo lonček za vedno toplo kavo

V hladnih zimskih dneh smo poskrbeli, da bo vaša kava vedno topla. Ob nakupu promocijskega pakiranja Loka Special vam podarimo termo skodelico to-go. Promocijsko pakiranje najdete na policah bolje založenih trgovin.

PREBERI

Loka kava z novo podobo in novo posodo

Skladno z novo podobo embalaže želimo zveste ljubitelje Loka Original kave nagraditi z omejeno serijo posod za shranjevanje kave. Posoda vizualno sledi novi embalaži in ohranja tradicijo podobe Loka kave. Kofetarica, zadovoljna ljubiteljica kave, ki nas spremlja ob vsakodnevni pripravi priljubljenega napitka, je z nami že več kot 130 let.

PREBERI

Loka kava za Loške gasilce

V prazničnih decembrskih dneh smo poskrbeli, da je Gasilska enota Škofja Loka ponovno dobro založena z močno in aromatično Loka kavo. Tudi v prihodnjem letu jim želimo čim več v miru popitih, še toplih skodelic kave. Srečno!   (slika: PGD Škofja Loka)

PREBERI

Loka Special podarja džezvo

Predstavljamo vam novost, tokrat Loka Special darilno pakiranje z džezvo. Poleg 6 x 100g Loka Special kave prejmete gratis džezvo za kuhanje kave. Na voljo v vseh trgovinah Mercator, Interspar in na mimovrste.com. Uživajte!

PREBERI

Okus #1 tudi za gasilce PGD Škofja Loka

Loka Special kava, letošnji okus #1 po izboru slovenskih potrošnikov kave, bo med prazniki zadišala tudi Gasilski enoti Škofja Loka. Dostavili smo jim dobrih 40 kg kave in Loka Special lončke za kavo. Želimo jim, da vse leto spijejo še vročo kavo. Srečno! (slika: PGD Škofja Loka)

PREBERI

Darilno pakiranje Loka Special

V letošnjem decembru predstavljamo darilno pakiranje, kjer vas ob nakupu 2 x 250g Loka Special kave čaka darilo – lonček z zlatimi pikami. Primerno tudi za darilo, veseli ga bodo vsi kofetarji. Na voljo v vseh Hipermarketih Mercator, Intersparih in na mimovrste.com.

PREBERI

Novost – Skrivnost prave kofetarice v še večjem pakiranju

Prava kofetarica ve, da se dan začne najlepše s požirkom prave kave. Loka kave. Zato ima v kuhinjski omarici vedno dovolj svoje najljubše mešanice. Zase ali za prijeten obisk. Doma ali v službi.

PREBERI

SKRIVNOST PRAVE KOFETARICE – ZDAJ TUDI V ZRNU

Za ljubitelje sveže mlete kave predstavljamo novost – Loka kava v zrnu. Kavno zrno skrbno varuje svoje arome in okuse. Sveže mleto kavo skuhajte v prvih 15-ih minutah po mletju, zatem začne izgubljati tako na aromi kot na okusu. Sveže mleto kavo spravljeno v neprodušno zaprti posodi za shranjevanje porabite v 10-ih dneh. Priporočamo za […]

PREBERI

Izbrano delo je ustvarila Sara Sešlar Naraks

Dobili smo Sodobno kofetarico! Izbrano delo, ki je po mnenju strokovne žirije najbolj poustvarilo Kofetarico Ivane Kobilce, je ustvarila študentka Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO) Sara Sešlar Naraks. Njena ilustracija sodobne kofetarice je izšla tudi na omejeni izdaji Loka skodelic. Dela desetih finalistov bodo na ogled na Kongresnem trgu od 18. februarja […]

PREBERI

Pišite in sledite nam

Distributer: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11 a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Oglaševalec in uvoznik: Franck d.o.o., Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana | 2022 | Piškotki